update

en liten oppdatering! jeg lever, mohahha. Men jo, idag er det tirsdag og jeg har tidens mest slitsomme uke foran meg, igår hadde jeg engelsk skriving og matteprøve og idag har jeg hatt naturfagprøve! sykt vanskelig, nå har jeg bare engelskprøve imorgen igjen og gymprøve på torsdag så er alt bra! sånn det var litt kjett skolesnakk, så nå over til noe mye mer gøy.

I helga var jeg hos ei vennine av meg som heter Nora, det kom ca 20 stykker dit og vi koste oss skikkelig! Super gøy og morsomt! Deilig å finne på noe og bare ha det gøy, slappe max av og nyte livet! WIHOOO

Akkurat nå sitter vi i kantina og nerder tetris for alle penga, mohaha og hører på DIVA så klart! digger den sangen, helt AWSOME! hørt den før??


Vi snakkes senere! sorry for dårlig blogging idet siste, men jeg kommer sterkere tilbake da jeg har tid ♥

  • Dato:15.11.2011
  • Klokken:10:43
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits