at this moment

Slitsomme dager som går i et kjør nå men som faktiskt går bra! Det er mye håndball og det er jeg jo super glad for! Trives skikkelig godt på det nye laget, er så klart litt skummelt enda, men gjør så godt jeg kan. Kjenner at jeg kommer til å like meg ihvertfall, mange supre jenter på laget som er skikkelig talentfulle! Jeg har trent med de et par ganger og jeg føler at jeg ikke riktig er på dems nivå enda men skal jobbe på så jeg kommer kanskje jeg dit og.

skolen har gått i ett kjør denne uken, jeg har hatt 5 prøver og endelig er det slutt, haha! er så kjedelig når alt er samtidig presset på en uke! gud, er det mulig.. menmen det har gått overreaskende bra! Gleder meg sykt til helg, slappe max av, kanskje spille kamp, ha besøk av storsøser og spise et tonn med godteri! deiig!


Til alle dere som lurer, så går det mye bedre på skolen! har fått mange nye venner og det gjør meg kjempe glad! Åå, herlige folk.
- Nå tar jeg kvelden, sliten etter trening og støl i arma mine! deilig følelse. Natta alle sammen, sov godt og drøm søtt, så snakkes vi forhåpentligvis i morgen. Dere er best!

  • Dato:17.11.2011
  • Klokken:23:36
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits