Christmas time

Det nærmer seg jul dere! imorgen er det 24. november og da er det nøyaktig bare en måned igjen til jul! sykt og tenke hvor fort det egentlig har gått!

jeg (som alle andre tenker jeg) elsker julegaver, både og kjøpe til andre og få. Super koselig og alltid like morsomt. Stresse litt, få litt noya, surre litt rundt, tenke , og ja det er så morsomt!  Elsker jule tider, det er liksom noe helt spesielt med den. I år blir det en litt annerledes jul for meg siden jeg drar dagen etter julaften, men det betyr ikke at jula ikke skal feires skikkelig fordet!

Forslag til julepresanger hvis noen er i tvil om hva de kan kjøpe!julegavetips!

Er ikke helt feil og kose seg med justin bieber sine julesanger nå nei! åå, elsker de og HAN! oh my gad, julestemningene har allerede kommet! wohoo! ♥

  • Dato:23.11.2011
  • Klokken:21:52
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits