happytimes

Nå er det endelig helg for meg! åå, deilig! vært på jobb og jeg er ganske sliten aff men det går bra! nå skal jeg bare slappe av, kose meg med god mat og masse godteri! Trur kanskje jeg også tar meg en tur til ei vennine også, hvis pappa kjører meg så klart! hehe

For tiden så ser ting lysere ut, jeg storkoser meg på håndball banen, på skolen går ting bedre og jeg greier faktisk og få bra karakterer, jeg står på og det er jeg glad for!
Har det skikkelig bra for tiden. Vet jeg har lagt ut dette bildet før, men grunnen er at jeg ikke har så veldig mange bilder på skolepc'en og den andre pc'en er på reperasjon, så skal prøve å ta litt bilder, men ofte jeg ikke gidder og da ender det opp med bloggfrii dager! haha, ikke bra må skjerpe meg!

- snakkes senere i kveld! (tror jeg)

  • Dato:26.11.2011
  • Klokken:17:15
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits