julekos

idag har jeg vært i lillestrøm sammen familien min! skikkelig julesteming, hadde pakkelek, spiste masse god mat, en del godteri, så på jul i blå fjell og lo! Alt som manglet var snø, skulle aldri tror at jeg kom til å savne snøen , men nå kjenner jeg virkelig hvor vanskelig det er å få julesteming uten snø! det er skikkelig trist og jeg håper virkelig at vi ikke får en grønn jul, det hører liksom ikke hjemme i Norge. menmen nok om det! hadde det skikkelig koselig og det var herlig å se igjen storesøster, savner henne utrolig masse, så er alltid kos og se henne igjen!

i går var jeg hos Emma og feiret at hun endelig har blitt 16 år! WIIHOO! det var kjempe koselig! mange nye mennesker som jeg ikke har møtt før, men det var bare hyggelig, alltid gøy å møte noen nye folk! Hadde det helt super bra, kunne ikke blitt bedre!

-men nå må jeg sove, klokken er halv 2 nesten, og jeg skal på skolen imorgen! gjett om jeg kommer til å være trøtt, ikke bra! vi snakkes! hejdåå!

  • Dato:05.12.2011
  • Klokken:01:18
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

hemmlig beundrer

Dato: 06.12.2011 Klokken: 11:34

du er en kjempe babe! stor fan av deg! hilsen Hemmlig beundrer!

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits