lik det du gjør, gjør det du liker

lite blogging, mye håndball! ♥ ♥ ♥

for tiden så har jeg det sinnsykt bra, på skolen går ikke alt på skinner, men sånn det går når en er mer interissert i håndball. Jeg stor koser meg skikkelig på håndball banen og jeg kjenner allerede at jeg liker meg bedre og bedre og det er gøy å spille med jentene! Hadde trening idag og det var kjempe bra, er så gøy når alle støtter hverandre og sier at noen gjør det bra, det er laget helt sinnsykt gode til! Så jeg er så fornøyd med håndballen og jeg bare håper at jeg kan bli MYE bedre enn det jeg er nå. Kan ikke si riktig enda at jeg er kongsvinger spiller, men siden pappa ringte idag anngående overgang, er det ikke lenge til. Det blir en smule trist med tanke på at jeg har vært skarnes spiller i 14 år, men men sånn er det!

HÅNDBALL JENTENE TOK GULL, OG DET VAR SÅ UTROLIG BRA! BLE SÅ SINNSYKT GLAD, WOHOO!

Oij, det ble mye håndball i dette innlegget! hehe, jaja sånn er det når en ikke gjør så mye annet! Svar på spørsmååls runden kommer så fort jeg har tid! Ting tar tid med meg, som dere kanskje skjønner! haha, men men! vi snakkes!293991_2006995610662_1116820260_31792221_6891736_n_large

Til slutt vil jeg bare takke alle disse jentene som har tatt meg imot slik som de har gjort! dere aner ikke hvor takknemlig jeg er for det. Uten dere, hadde jeg ikke hatt den muligheten innenfor håndball som jeg har nå, så tusen tusen tusen millioner ganger takk!

  • Dato:20.12.2011
  • Klokken:00:13
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits