no place like home

Nå er jeg hjemme fra Tenerife og fy fillern og deilig det var å være der i juleferien! Sykt godt og dra sydover når det er så trist og grått her hjemme. Turen var kjempe koselig og jeg tror alle koste seg skikkelig! I år dro nemlig 11 stykker fra slekta mi, så det var alltid stemning, og jeg kan jo ikke si noe annet et at vi tilbringte mesteparten av tiden på solesengene, men hva annet kan en gjøre når det er 25 varmegrader og sol? hehe, savner det allerede kjenner jeg, men så er det utrolig deilig og kommer hjem til rommet og til venner og slikt også.
Tok ikke så veldig mange bilder fra turen siden jeg ikke orket rett og slett, hehe var så sliten av alt mas og slikt og da var det deilig å bare slappe av og ikke tenke på noe annet enn å bli brun! mehehe:)

meen deilig og være hjemme, og spille håndball nå skal blir super gøy igjen, har savnet det sykt!

  • Dato:02.01.2012
  • Klokken:16:03
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Anonym,men du kjenner meg♥

Dato: 03.01.2012 Klokken: 17:10

Åhh,Må ha vært digg og være i Tenerife. Sikkert gaanske brun;)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits