start of something new

Det er 2012 og det er tiden for et nytt og spennende år. I løpet av året som har vært har det skjedd mye, både oppturer og nedturer. Jeg har møtt utrolig mange nye mennesker, og jeg har tilbringt masse tid med venner og familie. Jeg har selvfølgelig ikke greid å ta vare på alle, noen nye venner har dukket opp, mens andre har blitt mer og mer borte, trist men sånn det er. Jeg håper ihvertfall at dette kommer til å bli et år, helt uten om det vanlige, hvor alt kan skje og viktigst av alt,  at vi kommer til å skape mange nye og herlige minner sammen! ♥

Det er nå vi har sjansen, sjansen til å begynner på nytt, starte forfra, gjøre det en vil, ha det gøy, slappe av, gjøre noe nytt, det er nå vi har muligheten.. Det er starten på noe nytt.

2012 er endelig i gang,

Enige?

  • Dato:04.01.2012
  • Klokken:00:52
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits