what to do?

Hva skal man gjøre på en søndag?
jo, det skal jeg fortelle dere! det er dagen hvor du kan slappe av helt fullstendig, ligge super lenge i sengen, gå i pysjen hele dagen om du vil, spise godis hele tiden, slappe av foran tv'en , være på pc'en , dra på kino, være ute i snøen, spise enda mer godis! søndag er dagen du kan gjøre akkurat som du vil! Selv så liker jeg ikke søndager, de er så kjedelige! det er liksom som du bare venter på at skolen skal starte, og alle butikker er stengte, og det er kjipt men så er det jo på en annen måte super deilig!

I dag har jeg ikke gjort mye, la meg ikke før halv 4 inatt og våknet egentlig ganske tidlig. Derfor bestemte jeg meg for å bil med mamma og farmor på en gåtur noe som var kjempe koselig! Nå driver jeg og ser på bilder fra kjempe lenge siden og det er så sinnsykt å tenke på hvor fort tiden går. Blir nesten litt redd, men det går. Burde egentlig gjøre lekser men er ikke så veldig motivert for det, så det får vi ta en annen gang haha!

aw, så søte! tenk at det er 6 års siden! aff, blir så trist når jeg tenker på det..


ååh, nydelig eller hva hanne?

tna, prinsessene mine ♥


åå, halla!

såå koselig å se på bilder for kjempe lenge siden!

men nå skal jeg rydde, se litt på tv, slappe av, lage mat og se på film så vi snakkes!

  • Dato:15.01.2012
  • Klokken:17:20
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits