friends

Jeg vet ikke om jeg er den rette jenta og snakke om venner men jeg velger allikevel å gjøre det. I løpet av bare 3 år har jeg selv opplevd både mange positive og negative opplevelser. Folk flest sier at venner spiller en stor rolle i livet, og de har rett i følge meg. Det er de vi er med mesteparten av tiden vår, det er de folka som kjenner deg, som er med deg for den du er, uansett. Selv om jeg skulle ønske jeg kunne ta vekk mange dumme ting jeg har gjort så tror jeg det er en grunn til at alt skjer. Alle som leser denne bloggen vet, har lest eller har sett vennskapet mellom meg og emma.

Den jenta har gjort så utrolig mye for meg, ting som jeg ikke kan takke henne nok for! Hun har vært der hele tiden og den siste tiden så har vi sklidd fra hverandre. Vi er ikke som vi engang var, og det kommer vi aldri til å være. Jeg vet ikke hva hun synes om det, men selv så gjør det vondt langt inni hjerterota mi. Hun var/er den eneste jenta jeg kunne fortelle absolutt alt til, og tenke på at vi aldri kommer til å være 'emma og mari' sånn vi var, som sagt - det gjør vondt! men uansett, det jeg ville si var egentlig bare at jeg kunne gitt nesten hva som helst i den verdenen, om jeg fikk EN dag tilbake. Det tok meg akkurat 3 uker og bli kjent med deg emma, og allerede etter første dag visste jeg at vi kom til å oppleve det merkligste sammen og utrolig nok hadde jeg rett. Jeg startet innlegget med å presentere venner, men det jeg burde sagt, var at venner kommer og går. .

Det tok meg 3 uker og bli kjent med emma, 3 uker til å finne ut ALT om henne. nå som emma går på en annen skole, har fått mange nye venner, så kommer jeg aldri til å glemme de minnene som vi skapte sammen. at jeg hater deg emma, er langt ifra sant, jeg er så glad i deg og så stolt og jeg skulle ønske du var med meg hver eneste dag på skolen så jeg kunne høre de dumme kommentarene dine, men jeg er glad for at du ikke gjør det også for er det en ting jeg vil si til deg så er det at jeg er så stolt av deg og jeg vet at du kommer til å gjøre det helt awsome i fremtiden. loved you once, love you still, love you now and always will. uansett hva du gjør emma, så er jeg her for deg uansett hvor sur, sint, slem og alt annet jeg blir, så er jeg her for deg, husk på det jentami! 

Mange som kanskje ikke skjønner hvorfor jeg skriver om dette på bloggen, og det er kanskje ikke så lurt og alt det negative der. men jeg velger den positive siden, ALLE dere som leser får se hvor heldig jeg var som hadde en helt fantastisk bestevenn, uansett! ♥


vi snakkes, dere er herlige folkens!

  • Dato:15.01.2012
  • Klokken:23:06
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

a

Dato: 19.01.2012 Klokken: 12:42

Utrolig fint skrevet! Selv om dere ikke har det forholdet dere en gang hadde, er emma veldig heldig som har hatt en venn som bryr seg så mye.

Emma

Dato: 04.02.2012 Klokken: 13:07

Et svar til a: jeg er veldig heldig som HAR* en venn som bryr seg så mye :)

Og jeg bryr meg virkelig ikke noe mindre enn deg! savner'æ mere enn ord kan beskrive (familien min og for den saksskyld!) <3

loved you once, love you still, love you now and always will.

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits