Bollesøndag

Hei igjen alle sammen :) 

Har vært veldig fraværende i det siste, har hatt mye å gjøre, og med det mener jeg mye håndball :D Kamper og treninger tar mye tid, men det er gøy da! Siste kampen hadde jeg på fredag, og da vant vi :D Etter kampen dro jeg på jentekveld! det var kjempe koselig, for det var mange jener det var lenge siden jeg hadde sett :)

I helga har Hanne også  vært hjemme, og på fredag var vi en tur i Sverige :) Vi shoppet og kjøpte godis. Så mye godis at han i kassa kommenterte det! hehe :) Når Hanne er hjemme, blir det også selvfølgelig råning! :) 

Nå sitter jeg på kjøkkenet og kjenner lukten av nybake boller, mamma har stått på i dag og laget boller siden det er fastelaven :) gleder meg til boller med krem!   • Dato:19.02.2012
  • Klokken:14:39
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Emilieeeolsen

Dato: 19.02.2012 Klokken: 14:49

namm :) ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits