another normal day

Don't cry because it's over, smile because it happened ♥

uffameeeeg.. torsdag allerede :( hvor ble det av ferien min a liksom? aff, jaja uansett! Dagen idag har gått til trening og jobbing. Egentlig ikke så spennende dag, når jeg tenker etter! men igår, ja i går så var jeg med mamma til jessheim og shoppet masse! følte meg kjempe unik siden det bare var meg og mamma! det er ikke ofte, så det var veldig koselig! men jeg får ikke sagt det nok, er såå glad for at jeg har søsken, hihi ♥

http://www.youtube.com/watch?v=k0xC6Gm_cwc
Sangen er sikkert kjempe gammel og alt det der, men jeg synes ihvertfall at den er kjempe fiin! fineste sangen jeg har hørt  på lenge, utenom justin bieber sine sanger da, men de er unntak da såe.. hehe :)

  • Dato:23.02.2012
  • Klokken:23:01
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

namselamsebenet

Dato: 23.02.2012 Klokken: 23:10

super flot foto og fin blog :-)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits