red and white

Hei alle søtinger, jada jeg blogger fremdeles! hehe, det har vært en tøff uke i det siste og det har vært mye stress og mas. Jeg prøver så godt jeg kan å mikse alt sammen, men det er lettere sagt enn gjort. menmen, i dag var jeg i Oslo sammen med pappa på et møte. Det gikk kjempe bra, og jeg kjenner lysten er der! Hva det er anngående er hemmelig så det forteller jeg ikke, men at jeg er usikker er det INGEN tvil om! hehe. 

Idag var det seriøst skikkelig varmt her jeg bor, var over 15 grader!! Det er 21. mars liksom og jeg satt i shorts!?! det er noe som ikke helt stemmer, hehe! menmen det var deilig med en skikkelig soldag! Er ikke så mange av dem i Norge, såe man må benytte de dagene vi får!! hehe :)

Nå er jeg helt utslitt og er klar for å ta kvelden! vi snakkes forhåpentlighvis snaaart! Tusentakk,  mine kjære søte lesere som er innom! Dere er HELT klart de beste :)

  • Dato:21.03.2012
  • Klokken:23:50
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

marteshille

Dato: 21.03.2012 Klokken: 23:57

Fint bilde! :-D

Malin Beathe

Dato: 21.03.2012 Klokken: 23:59

er utrolig fint vær ute nå ja, varmt og sol! godt:) fine bilder!

Umh

Dato: 24.03.2012 Klokken: 16:26

Synes du burde blogge mer, du blogger synnsikt bra, men litt lite..

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits