Easter holiday

♥ True love story should never have a happy ending, because true love stories never end...

♥ In a relationship honesty and trust must exist. If there don't theres no pint of loving. So if you cant afford to be honest, stay single

♥ Your relationship ended, not your life. Get over it!

♥ Guard your heart. Its a precious thing that not everyone deserves Natta alle søte små, tusentakk til alle dere som er innom og leser! selvom det ikke er så mye og lese.. hehe.. vet at det har vært veldig lite aktivitet på bloggen og ja, jeg sier hele tiden at jeg skal bli bedre på å blogge, men nå mener jeg det for real liksom! nå er det påskeferie så da kanskje jeg klarer å mekke noe bra, hihi! men med noen tips fra dere, blir ting lettere for meg :) Nå som det er ferie skal det nytes fullt ut, uansett om du er på hyttetur, befinner deg i varme strøk, eller sitter på fjellet! Påskeferie er påskeferie og det er noe spesielt ved den som er verdt og nyte. OVER AND OUT!

  • Dato:02.04.2012
  • Klokken:02:58
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Dato: 02.04.2012 Klokken: 03:10

godnatt du nydelige! ønsker deg en fin dag i morgen :)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits