tuesday

Idag har jeg ikke gjort så veldig mye. Når jeg kom hjem fra skolen,  var jeg helt utslitt! var flink jente å leste til gymprøven som er på torsdag! men etter det, sovnet jeg på sofaen, åh det var deilig det! når jeg våkna 2 timer senere var det ingen hjemme, og det er ganske sjeldent det er tomt! Siden beina mine var slappe og slitne, syklet jeg til spenst for å trene lett, hehe:) etter treninga spiste jeg masse mat og tok meg en dusj! nå ligger jeg i senga og er klar for å ta kvelden! hihi, skikkelig innholdsrik dag-- eh nei, menmen det er digg til tider det ogsåå! 


litt badass, som legger ut bilde i bare sportsbh'en! oh my gaaad! #crazygirl95lizzom

Imorgen skal jeg på håndball trening, rett etter skolen, så det gleder  jeg meg til!! Snart halveis i uka nå! yeeeiij :):)
- vi snakkees ♥ 

  • Dato:24.04.2012
  • Klokken:23:01
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits