homework

hjernen min koker!! ååh, er det noe jeg virkelig ikke er glad i så er det matte! det er bare så himla mye tall hele tiden, også må man tenke så mye og nei, jeg blir sint! heldigvis er det ikke mattetentamen før den 4.mai, så jeg har enda litt tid igjen på å øve! Seriøst, ukene fremover kommer til å bli syykt ille -.- naturfagtentamen, mattetentamen, norsk tentamen, engelsk tentamen, nynorsk tentamen og spansk tentamen! oh yes, gleder meg -.- 
nok skolepraat, idag har jeg vært på håndball trening, ååh det var skikkelig koselig og morsomt idag! koste meg masse :) nå er jeg super trøtt! vet ikke om jeg orker å se på paradise hotel heller, så da er jeg virkelig trøtt! noe som jeg egentlig ikke helt skjønner! sov liksom 8 timer i natt, og sov på bussen i stad og på vei hjem! herreguud, er det mulig at jeg trenger så mye søvn! tydligvis, hehe! 

  • Dato:25.04.2012
  • Klokken:21:27
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits