when i grow up...

skal jeg ta tatovering! ååh, jeg er HELT FRELST! hadde jeg bare fått lov, hadde jeg tatt det nå med en gang! menmen, sånn er livet, hihi! 

Seriøst , idag har vær den mest unødvendige skoledagen i hele mitt liv! har seriøst ikke hatt så slapp dag på skolen før! hadde kanskje 10 min, seriøs skole idag! den ene læreren var i Romania og den andre hadde sjukt barn, og gymprøven varte jo i bare 10 min, så var skoledagen over! etter skolen, dro jeg på jobb, og jeg startet super tidlig! siden jeg er så flink, hehe neida og etter jobben dro jeg på trening! imorgen skal jeg på skolen også på jobb, tror ikke jeg rekker å blogge noe mer før lørdagen, siden jeg skal bort på fredags kvelden! vi får se da vettu, kanskje jeg får til noe sprell! Forresten jeg har noe å fortelle dere, men jeg skal ikke røpe det helt enda, men kan bare fortelle dere at jeg er suuuper HAPPY! wiihooo ♥ 

  • Dato:26.04.2012
  • Klokken:23:41
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits