klageinnlegg

herregud så vondt jeg har i beina.. hadde intervalltrening i oppoverbakker igår-- kan tro jeg var greit dø, da vi var ferdig.. aff! dagen idag har ikke vært noe bedre, startet dagen med matte tentamen og det gikk sykt dårlig. Etter 5 timer med matte, dro jeg rett på jobb (flinkemeg) og tro meg, det var litt av en jobb.. men nok syting - 
ENDELIG er det helg og det skal bli digg! selvom det egentlig ikke blir helt helg før imorgen, siden jeg jobber hehe, men det kommer nok til å gå kjempe bra siden jeg skal jobbe sammen med Lene for første gang, tnaa så koselig! det kommer definitivt til å bli en bra dag på jobben, hehe!  Har egentlig ingen planer for helgen, tenker jeg og lene finner på noe på lørdag, hvis ikke blir det nok bare en koslig kveld hjemme i stua. 


snakkes imorgeen, herlige lesere! ♥ ♥

  • Dato:04.05.2012
  • Klokken:22:19
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits