min helg

1 dag av terroruken er over, bare 4 dager igjen, YEIIJ! siden jeg ikke har hatt tid før nå, kan jeg jo fortelle dere hva jeg har gjort denne helgen! 
På fredag jobbet jeg, som jeg fortalte og det samme på lørdag noe som var kjempe koselig! deretter syklet jeg hjem og etter det dro Lene og jeg til kongsvinger bare for å finne på noe siden vi begge var greit leie av og være hjemme. Der møtte vi søte johanne pusen, som hadde INSANE magesmerter. Johanne(så lur som hun er) hadde med seg sykkel så alle 3 satt på den (sykkelen sleit ikke i oppoverbakkene ellernoe da..  haha).  Vi dro på kiwi, for å kjøpe litt småtteri og ikke minst godis. Etter det, måtte johanne dra siden hun skulle på kino, med pusen sin! så derfor gikk lene og jeg til ingrid. selvom vi visste hun hadde besøk, inviterte vi oss til henne! noe som var superduper koselig. Kortspill, godteri og jentesnakk slår aldri feil, koste meg masse! På søndag løpte jeg meg en tur, og syklet videre til Sander for  å se på fotballkamp. Lene hadde nemlig kamp og hun spilte helt konge bra, hehe! Heldigvis for meg så var jeg ikke helt alene på sidelinjen, hadde jo søtesnilleawesome'e noramoor så det var bræ. 

 

tok egentlig en del bilder fra helgen, men siden jeg ikke er så teknisk har jeg ikke klart å få de over fra mobilen til pc'en, menmen skal få noen til å hjelpe meg, lover! hehe:)

  • Dato:07.05.2012
  • Klokken:23:27
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits