ENDELIG

Endelig er uken over snart! HERLIG følelse og være ferdig med denne uken!  Nå kan nesten ikke vente til helgen, skal bli godt å koble vekk fra alt for en stund! det kommer til å hjelpe masse tror jeg. Idag har jeg ikke gjort så veldig mye, var først  på skolen og etter det dro jeg på trafikalt grunngurs. Nå er jeg endelig snart ferdig med de greiene der også, så det er bra! I morgen skal jeg ha tentamen i nynorsk og deretter drar jeg rett på håndball trening. Det er heldigvis fredag så det skal bli deilig å slappe av på soffaen etter det med ultramegamye godiiis. Gleder meg, woho :)


Don't hold things in, it will hurt even more, cry it out, let your emotions flow and it will heal itself in time.. ♥

nå tar jeg kvelden, kanskje vi snakkes imorgen! lover ingenting, men skal prøve så godt jeg kan!  OG kjære lesere - dere er de beste og dere holder meg gående, så TUSEN MILLIONER GANGER TAKK, dere er de beste! ♥

  • Dato:10.05.2012
  • Klokken:23:48
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits