Oslobabes

Heii♥ Må nesten fortelle dere om gårsdagen! jeg var nemlig i Oslo, for å møte min kjære søster. Gal som jeg er, reiste jeg helt alene. Da jeg gikk av bussen, var det seriøst 25 grader ute, er det mulig liksom? i Norge! Det er helt sinnsykt deilig. Den sommer følelsen jeg har nå, er det beste jeg har hatt på lenge og jeg kan nesten ikke vente til sommerferien-- men nok om det, varmt og godt var det ihvertfall. Da jeg gikk av bussen gikk jeg nedover en vei, og RETT der framme, tror du ikke jeg møter på Trym! åjadda! super koselig, men siden han skulle ta buss nesten med en gang, ble jeg værende alene. JEg bestemte meg derfor for å gå til Majorstua, men siden jeg ikke aner hvor det ligger i forhold til der jeg var, takker jeg GUD for iphone med kart! haha, beste oppfinnelsen tror jeg! men utrolig nok klarte jeg å gå meg bort 2 ganger, og jeg måtte spørre 2 personer før jeg endelig kom frem til Høyskolen, der Hanne var. Etter å ha ventet på henne i en halvtime,ble hun endelig ferdig og vi kunne begynne med  noe litt mer morsomt enn skole - shoppe! hihi. Siden begge hadde max gnagsår på beina, fikk Hanne en spenstig idé - vi kunne sykle! haha, og det morsomme er i Oslo er det sånne by sykler, og selvfølgelig fikk jeg sykkelen med tidenes høyeste sete!! rakk så vidt ned til pedalen, men det gikk bra! Lo egentlig ganske mye den turen der, haha.  konklusjon - fikk trimma magemusklene for å si det på den måte ;)

Det var altså en liten kort oppsummering av gårsdagen, idag har jeg vært på håndball trening og tro det eller ei så har det  vært like fint vær idag som igår! Ellers har jeg ikke gjort så mye mer, enn bare å slappet av og gjort  lekser! By the way -- akkurat nå sitter jeg ute i bare shorts! skikkelig badASS altsåå.


I tillegg har jeg vært hos Ingriiiid, det var koselig det! søte jenta,der daa! hehe ♥ grillings på gang! 

  • Dato:23.05.2012
  • Klokken:21:39
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits