Justin Bieber day

Gjett hvor jeg var igår?? ojadda, vi var i Oslo for å se Justin Bieber! beste dagen i hele mitt liv nesten.. Hadde jo lyst til å snakke  med han, ta på han, være med han.. men det var jeg ikke alene om for å si det sånn. Også må jeg fortelle dere noe. Jeg gikk rundt sammen med Stine, Mari og Kjersti og akkurat i det jeg skal til for å sjekke klokka, er ikke mobilen min der.. fy fader jeg begynte å gråte, har seriøst ikke vært så hysterisk før, og selvfølgelig når jeg skulle gå på politistasjonen, tror du ikke Justin stikker hue ut av vinduet, og skriker! fy fadeeeer, jeg trudde jeg skulle dø når de andre fortalte meg det.. Så kan vel egentlig si det sånn at jeg gikk glipp av det meste:( nå er han allerede på vei til Paris, hjertet mitt er knust, mobilen er stjelt, og det er ingenting som går som det skal! livet suger egentlig litt at the moment. Bare 2 år igjen på skolen så flytter jeg til USA! kan nesten ikke vente, jippiii! 

        
minner for livet! selv om jeg var trist og hadde gråti vekk all sminken, ble det mye bedre da jeg fikk se litt av Justin Bieber! ♥ love that boy

  • Dato:31.05.2012
  • Klokken:11:57
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Ida

Dato: 31.05.2012 Klokken: 23:23

Skal du til USA? Hvorfor? Hva skal du der? Hvor lenge blir du? Kan du lage et innlegg rundt det, eller skrive mer om det?:))

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits