joggetur

Dagen i dag har vært kjedelig! Hadde utrolig vanskelig spanskprøve, etter det hadde vi nynorsk, og avsluttet dagen med gym - men siden jeg hadde tatt alle testene så trengte jeg ikke gjøre de siden jeg er så fornøyd med de karakterene jeg har fått. Etter det skulle jeg innom politistasjonen(haha, slapp av har ikke gjort noe galt!!) og jeg ble så irritert! at det er mulig at folk skal være så vanskelige og gjøre en liten små ting så STOR. åååh, det klikka helt for meg nesten. 

Sola skinner og det er varmt! tar meg en joggis, så snakkes vi om 2 timer! haha, er nok så lang tid jeg bruker på runden! haha, men men that's life.. 

wohoo, jeg har sovet  4 timer i natt... 


og ja - til dere som lurer,  jeg skal sette på meg sko.. 

  • Dato:07.06.2012
  • Klokken:18:39
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

HerjePhotography

Dato: 07.06.2012 Klokken: 18:43

Fine Bilder da :)) Lurt med sko :P

Victoria Venbakken

Dato: 07.06.2012 Klokken: 18:47

Ser ut som en fin dag å trene på :) Så søt du var!

Emilieeeolsen

Dato: 07.06.2012 Klokken: 19:55

fine bilder :)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits