helgen

Fy fillern så fort helgen går, blir så trist! Jeg har ikke gjort så veldig mye denne helgen, men jeg har hatt FRI og det er super deilig! På fredag dro jeg til et badested som heter SIAP, sammen med Emilie. Der møtte vi mange herlige folk, super koselig men fy fillern så kaldt det ble etterhvert, og EKSTREMT mye mygg!! blir gal, myggen elsker blodet mitt -.- har sikkert fått 20 myggstikk på ett bein, og det klør som ****! På lørdag skulle sir på fotballcup på Skotterud, og selvfølgelig skulle det pøs regne når de skulle spille, men det gikk bra! Mens Siri spilte, dro mamma, jeg og Nora en tur til Sverige! Først innom godis fabrikken og kjøpte 4 kilo godteri! tok en svipp tur innom sentret også, og der møtte jeg Malin og Tonje fra laget! Søteste jentene daa, hihi! hørte rykter at Ingrid også var der, men så ikke henne noe sted.. siden jeg ikke har mobil fikk jeg jo ikke ringt henne heller da :( Må jo ikke glemme rånerrunden til Hanne og meg i går! hørte på musikk og kjørte Corsa! Hadde tidenes FLAUSE - men det trenger vi ikke nevne! haha.. I går har jeg ikke gjorde jeg ikke noe spesielt egentlig, syklet en runde, sola meg i de 10 minnuttene det var sol, og kjørte Siri i bursdag.  ok.. det ble kanskje litt feil å si at jeg ikke har gjort så mye, menmen! hehe

Endelig er blogglysten tilbake, har for tiden har jeg vært litt slapp på blogge fronten.. men nå har jeg endelig lyst til å blogge igjen og det er jeg glad for! 


har spist altfor mye godteri den helgen her altså! hehe.. LOVE IT!


åå, så stor hun har blitt :( 

  • Dato:11.06.2012
  • Klokken:10:39
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits