uforglemmelig dag

Nå er jeg hjemme etter en herlig dag! Først var jeg på jobb, og rett etter jobb dro jeg og Lene til Oslo for å se landskamp! Pappa, så snill som han er kjørte oss inn til Oslo, deretter gikk vi en tur inn  på Oslo City for å kjøpe litt godteri og godsaker til kampen! Selvfølgelig brukte vi litt for lang tid, og måtte løpe for å rekke kampen, men det gikk så fint så! Plassene vi fikk var ikke akkurat de beste, men vi fant noen andre plasser som var MYE bedre! Og tro det eller ei, men vi kom på storskjermen! ohyeeees, fy fillern! det var så tilfeldig, satt akkurat og snakket om det så dukket vi opp på sjermen, morsomt! Skreik så utrolilg mye under kampen, at nå er stemmen min helt ødelagt, men helt klart verdt det! Etter kampen, bestemte Lene og jeg for å stå igjen , og heldig som vi er fikk vi ta bilder med noen av spillerne! ååh, herlige spillere! blir helt smelt i hjertet! hihi, utrolig bra slutt på dagen! har nesten ikke ord, er så starstrucked! ♥
ESPEN LIE HANSEN!! ♥ 

ERLEND MAMELUND!!♥  JA, jeg smiler! er det rart eller????BJARTE MYRHOL!!♥ lene er så in love daa, se på henne! hihi

åå, herregud! FOLKENS SE - han holder rundt meg!! vi er søte, ikke sant? hehehe! tidenes linjespiller - etter at han har kommet tilbake har han bare blitt helt utrolig RÅ! digger han til 1000, også er han så utrolig snill, aw! :)

  • Dato:17.06.2012
  • Klokken:00:39
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

hannelj

Dato: 17.06.2012 Klokken: 00:47

ser ut som du har kost deg veldig!:D

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits