sunday feeling

Søndags følelsen er definitivt på plass, altså den følelsen av at det er skole imorgen... menmen det er sånn det er!, heldigvis er det ikke lenge igjen til sommerferie nå, så det er jo deilig! I dag har jeg ikke gjort så mye, vært på blomsterland  eller hageland ellernoe sånn og kjøpt blomster sammen med bestemor, jeg har vært og trent sammen med pappaen min og i tillegg har jeg redigert en film og tatt en hel masse bilder av Nora! Hun skulle ha nytt profilbilde på facebook så da hadde jeg liksom ikke noe valg, hehe! Hadde planer om å dra på kino sammen med ei venninne og Nora og se på en film som heter LOL, men da ble Siri alene og det går jo ikke ann såe da ble jeg hjemme isteden for :)


READY for workout! haha, egentlig ikke, men utrolig deilig følelse i kroppen nå! den er utslitt! Nå nærmer det seg sommerferie folkens, kan nesten ikke vente! WIHOO!
- Håper alle har hatt en fin søndag :) 

  • Dato:17.06.2012
  • Klokken:22:44
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits