mandag

Dagen i dag har vært slitsom - klarte nesten ikke stå opp så var ganske nær ved å miste bussen, men rakk det jeg vettuu. På skolen gjorde vi ikke akkurat mye, hadde fri fram til klokka 11 og etter det hadde vi quiz. ikke spør hvordan den gikk, for det er ikke så viktig, haha. Etter skolen dro jeg til Ingrid, hvor vi spiste mat og dro videre på håndball trening. Seriøst den beste treninga jeg har vært på, hadde en annen trener, og hu var kjempe flink! Så det var en utrolig bra slutt på håndball sesongen, neste år vil definitivt bli annerledes enn denne! Toppen av dagen var da jeg måtte sykle hjem etter treninga, tror du ikke at det begynte å regne som bare det, jeg tenkte bare GUD MÅ VIRKELIG ELSKE MEG! haha, men jeg kom meg hjem så det var bra! :)

et par slitne bein eller? Hadde gledet meg skikkelig til å dra til tusenfryd imorgen siden jeg har frii, men så var det ingen som kunne bytte med meg.. åh, blir så lei meg på grunn av det til tider! 

  • Dato:18.06.2012
  • Klokken:23:44
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits