endelig sommerferie

Åh, endelig har jeg SOMMERFERIE!! wohoo, det er så deilig! Dagen i dag har vært ganske avslappende, startet dagen med å dra på skolen for å hente karakter kortet mitt, og høre på noen taler og deretter dro jeg hjem igjen! Tok faktisk og syklet til skolen i dag også, to dager på rad er ikke så værst eller hva? hæ, hæ? Da jeg kom hjem var det strålende sol, med bare noen små skyer og det måtte jeg jo ta nytte av! Jeg lå ute i solen sammen med nora og siri og vi hørte på Justin Bieber sine nye sanger, aw det var såå koselig og jeg har blitt sååå solbrent i ansiktet, sykt vondt, men litt digg også daaa!! :) HAR FORRESTEN EN GLAD MELDING - jeg får ny iphone imorgen, kan nesten ikke vente hihi!  men nå tar jeg meg en tur på tivolii, snakkes kanskje senere i kveld folkens! dere er de beste! 


Se så glad jeg er, wohooo... (gossip girl på tv'en skjønner dere, litt mer interessant enn kameraet) hehe - jeg er morsom. 

  • Dato:21.06.2012
  • Klokken:20:44
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits