lørdag

Hello alle sammen! Det ble en travel dag igår, så fikk ikke tid til å blogge, og siden jeg ikke har fått iphonen min enda, så har jeg ikke fått mobil blogget heller, menmen det kommer nå! I går hadde jeg fri fra jobb, så jeg tok meg en trenings økt, og deretter tok vi turen til de berømte Skarnes dagene, haha! Er vel egentlig ikke noe å skryte av, men det var faktsik større enn noen gang! Fikk til og med tatt en karusell! mohah, kjempe gøy! På kvelden skulle vi til Oslo en tur for å feire Hanne og Nora, så vi bestemte oss for å gå ut å spise på Aker Brygge, sykt koselig og for ikke snakke om drit god mat - til og med kryss i taket, for jeg spiste min aller første burger på 6 år! JA, DET ER REN FAKTA! haha. Vi kom vel hjem sånn ca. klokka 1 og da var det bare en ting som kunne toppe kvelden, Justin Bieber - Never Say Never! ååh, en helt herlig avsluttning på dagen, hihi!

Men nå er jeg nødt til å løpe, skal på jobb, og jeg starter om 10 min!!!! så vi snakkes i kveld, ha en strålende søndag alle sammen, og ta dere en tur innom Bakeriet, det hadde vært koselig:)

  • Dato:24.06.2012
  • Klokken:12:50
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Emilie

Dato: 24.06.2012 Klokken: 13:52

Så ut som dere hadde en koselig kveld! :D

C1ara

Dato: 24.06.2012 Klokken: 23:13

du er så pen!

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits