pink lips

åh, det er så herlig ¨med sommerferie! Den deilige følelsen ved at kan sove så lenge du vil om morgenen, og vite at du ikke trenger å dra til skolen! I dag har jeg ikke gjort så veldig mye egentlig, har spist en del, sett alt for mye på tv, sittet på pc'en, og litt sånn andre forskjellige ting! men må jo ikke glemme, Nora, Siri og jeg bestemte oss for å bake, og da for å bake rundstykker! Haha, det gikk ikke akkurat slik vi hadde tenkt oss, for deigen ville ikke ese og det ble litt for mye mel, og litt slikt men etter at vi stekte de så ble de ikke så aller værst altså! I tillegg har Nora og jeg vært på fotball trening, slitsomt men slitsomt - ekstra morsomt i dag også, siden jeg scorte 3 mål, det ene målet teltes ikke fordi akkurat da ble det blåst av, men i min verden så telles det! hehe. 


Tok noen bilder på søndagen, med den nye rosa leppestifen jeg kjøpte! åh, jeg elsker den rett og slett! Og det beste av alt var at den bare koster 70 kr. ohyees :) 

I morgen eller nå, hvis dere ser på klokkeslettet  - så skal jeg hvertfall på jobb og etter det skal jeg på trening, så det blir nok en lang dag. Vi snakkes nok sikkert imorgen for jeg starter ikke før 3 eller noe sånt! hehe 

  • Dato:26.06.2012
  • Klokken:00:14
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

C1ara

Dato: 27.06.2012 Klokken: 22:55

hvor kjøpte du leppestiften? ;o og hva heter den? ♥

marismestad

Dato: 28.06.2012 Klokken: 00:27

C1ara: jeg husker ikke helt hva den heter :/ men den er kjøpt på Cubus hvertfall! :)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits