fredag

Hei alle søtinger! Ååh, for et vær... DET REGNER - det gjør jo egentlig ikke så veldig mye med tanke på at jeg skal jobbe, men jeg må sykle til jobb! haha, så det er ikke bra! menmen.. Var oppe tidlig idag, og allerede klokka 9 var jeg på trening, deilig å stå opp tidlig og bli ferdig med treningen! Jeg har stått opp tidlig nesten hele uken fordi jeg er så tett i nesa, og halsen min er skikkelig sår.. så er egentlig litt redd for å trene om dagen, vil ikke få kyssesyken eller noe sånt..  Håper på det beste ihvertfall! Var på shopping med mamma igår, var ikke noe stor shopping, men  da kjøpte jeg trenings toppen dere ser på bildet! Utrolig hvor mye motivasjon det gir, og kjøpe nye trenings klær! Men nok snakk om trening, var også på en biltur sammen med mamma og pappa, det var jo koselig! Nora og Siri er ikke hjemme akkurat nå, og det er skikkelig kjedelig og stille! Liker ikke å være det eneste barnet i huset, er ingen ting å finne på og ingen som ler av vitsene mine.. aff - heldighvis kommer de på søndag så det blir bra! :)


Men nå må jeg gå, hvis jeg skal komme frem en gang er jeg nødt til å begynne nå, skal forresten spise litt først så har det egentlig litt travelt! Vi snakkes! Forresten - jeg tenkte kanskje å ha en spørsmålsrunde? Hadde det vært noe? :)

  • Dato:29.06.2012
  • Klokken:14:37
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

meeeg

Dato: 29.06.2012 Klokken: 15:50

JAAAA SPØRSMÅLSRUNDE!!! ELSKER BLOGGEN DIN!!!!

hundelort

Dato: 29.06.2012 Klokken: 19:35

ja!!

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits