my weekend

Hei alle søte! unnskyld for mitt lille fravær fra bloggen, men siden det har tordnet og slik disse dagene må vi slå av nettet her hjemme, så sånn er det med den saken. I går var jeg først en tur på jobb, og deretter tok jeg, mamma og pappa  turen inn til Oslo, eller til IKEA for å møte Hanne. Liker egentlig ikke den butikken, for det første er det helt sykt mye folk, og for det andre så er bare møbler og sånn, synes ikke det er så kult menmen siden Hanne skulle stæsje opp det nye rommet sitt, så måtte jo vi hjelpe henne! Etter 2 timer, var vi heldigvis ferdig.  trodde jeg.. For etter det, dro vi hjem til Hanne og da begynte vi og fikse og sette sammen alt vi hadde kjøpt og sånn! HAR ALDRI VÆRT SÅ SULTEN OG SLITEN I HELE MITT LIV FØR! haha, uff! fikk heldighvis bestilt en pizza som kom på døra da, og i tilegg gjort ferdig rommet så da ble alt mye bedre etterhvert! hehe. Rommet ble kjempefiiint, mangler selvfølgelig noe, menmen det tar vi siden! hehe just call me Hanne.. ELLER ring mamma ;) hehe

I dag har jeg ikke gjort så mye, sov ganske lenge noe som var skikkelig digg også har jeg sett en del på tv, vært på trening sammen med pappa og mamma også har jeg vært på biltur med mamma og bestemor! Kjempe koselig og ikke minst gøy siden jeg fikk kjøre! hehe:)

  • Dato:01.07.2012
  • Klokken:22:34
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits