shopping

I går var jeg på shopping på Jessheim sammen  med mamma, nora og siri! super koselig og fikk selvefølgelig svidd av noen lapper i lommeboka.. ikke bra! nå er planen fremover og spare spare spare.. men det er ikke så lett, så nå må jeg unngå alt som heter kjøpesentre, hehe. Nå nærmer det seg snart ekstremt mye jobbing, neste uke starter uka hvor jeg skal jobbe nesten hver dag i 3 uker.. kommer til å bli utslitt, men tar jo en velfortjent ferie etter det da, og forhåpentlighvis blir ikke lønningen så aller værst! får se på det positive i det ikke så altfor positive, hehe.. 


Kjøpte meg mye på salg i går, ELSKER SALG.. men det negative er at størrelsene mine er som regel borte.. men men fant ihvertfall noe jeg likte! hehe.  Forresten så er det bare å komme med spørsmål til spørsmålsrunden, avslutter ikke før på søndag eller noe sånt, så det er bare å spørre :) 

  • Dato:03.07.2012
  • Klokken:14:23
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits