saturday

det er endelig helg! hadde bloggfri igår, var så utrolig utslitt av jobbingen og det var kun èn ting som sto i hodet mitt,såe. Men i dag har jeg vært på jobb, og nå gjør jeg ikke så veldig mye, gleder meg til å spise lasagne, mamma har verdens beste - det er jeg nesten sikker på, hehe! Har planer om å være med noen folk i kveld - gleder meg egentlig litt siden jeg jobber så mye, og da får jeg ikke mulighet til å være med de eller se de, så må ta godt vare på mulighetene jeg får. Tror også at ei venninne fra ungdomsskolen kommer, lenge siden jeg har sett hu, så det blir nok kjempe koselig.. Lene er fortsatt i Tyrkia (sinnasmilefjees!!) hehe, heldig er hun!! Nå er det bare 2 uker igjen, før jeg drar! Tenk at sommerferien allerede nærmer seg slutten - okei, det var kanskje litt og ta i, men sykt hvor fort det går.. Hårbånd - Glitter // ord.pris 98kr. - 75% salg = 25kr.
Øredobber - H&M // 49kr.
Eos - Cubus // 89kr ellernoe sånt.. 

Forrige søndag var jeg på Svenske tur sammen med storesøster! kjempe koselig, kjøpte mye mer enn dette.. men kamerat gikk tom for strøm og jeg skal hjelpe mammiii med å dekke på bordet nå, så snakkes senere i kveld - verdens beste lesere ♥ 

  • Dato:14.07.2012
  • Klokken:18:13
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Mathea

Dato: 15.07.2012 Klokken: 18:19

Så deg i Sverige og prøvde å hilse :( overlegen...! Neida <3

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits