all night long

Hei dere:) jeg sitter nå godt plantet i sofaen med pc'en og tv'en foran meg. Har planer om å sitte her hele kvelden, bare slappe helt av. Tenker jeg setter på en film i løpet av kvelden, men det er fortsatt litt for tidlig for det. I dag var det siste dagen på jobben før ferien, så det var deilig men også kjempe trist med tanke på at Veronica hadde sin aller siste dag på Bakeriet, kommer til å savne henne veldig.. Uff, men nok om det, imorgen skal jeg på Norway Cup sammen med fotball laget til Nora. Får alltid en sommerfølelse av å dra dit, så det blir nok koselig. Vi får bare vært der en dag, siden vi drar på mandag!! Har venta så lenge på den dagen her, så det er deilig at den snart nærmer seg! 


Prøver å laste opp noen sanger til turen da veit dere, er litt kompliserte saker, og sjukt slitsomt med tanke på at jeg må finne sanger først, kjenner at det ikke er helt min greie menmen overlever nok:) hehe, kos dere masse ikveld, snakkes kanskje senere ikveld.

Har du noen planer ikveld?

  • Dato:28.07.2012
  • Klokken:21:21
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits