Kypros

Tok visst noen dager vekk fra bloggen, men nå er jeg her ihvertfall:) tenkte bare jeg skulle si ifra om at nettet her er skikkelig dårlig, og klarer ikke laste opp bilder på pc'en. Blir derfor mobilblogging på høyt nivå, haha.
Men men ut ifra 2 dager her på Kypros kan jeg ikke klage, med 35 grader i skyggen og ikke en eneste sky på himmelen føler jeg meg kjempe heldig! Hotellet er sykt fint, og folkene her er utrolig snille og hyggelige, anbefaler virkelig Kypros til alle som vil ha sol og varme! Hehe, akkurat for øyeblikket ligger jeg på solsenga og steker og fy som jeg elsker det, dette er rett og slett livet! Er så glad for at jeg har mange dager igjen!
Skal prøve å blogge så godt jeg kam. Håper dere koser dere masse hjemme i Norge og nyter hver eneste dag som er igjen av ferien :) men nå må løpe, skal ned å bade i havet, snakkes<3

  • Dato:01.08.2012
  • Klokken:13:35
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits