at this moment

så lever jeg t i The Vampire Diaries verdenen, klarer ikke tenke på annet.  Dette er som regel det dagene går til, først skole, så jobb, så trening og resten av kvelden slapper jeg av og kobler helt ut med Vampire diaries. Er ferdig med sesong 1 snart, buhu.. så får hente sesong 2 etterpå. Har håndball trening idag, så blir ikke mye fritid, med tanke på at jeg slutter på skolen om 1 time.. seriøst, hva er greia med syykt lange skoledager? :(  Savner Kypros, sommerferie og sol.. vil så langt vekk fra denne skolen som muliig, menmen.. 
Håper alle dere trives tilbake på skolebenken og at dere har det bra, lenge siden jeg har hørt fra dere så håper alt er i orden! :) men nå er det tilbake til norsken, snakkes alle :) 


savn.. :(

  • Dato:23.08.2012
  • Klokken:15:12
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Emilie

Dato: 23.08.2012 Klokken: 17:41

Joda... var da greit å komme tilbake på skolen:)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits