fotballtrening med Lene

Utslitt, etter en hard dag. Hadde skole fra halv 9 til 4 og det var ganske hardt.. Etter det sovnet jeg litt på soffaen, hadde tenkt til å følge med det på tv'en men det funket ikke så bra. Når jeg våknet igjen var klokka blitt sånn rund ti på halv sju og jeg måtte skifte for jeg skulle være med Lene på fotball trening. Møtte Lene som vanlig på sykkel, det er jo alltid like koselig! Hadde bedre tid enn på onsdag for å si det sånn! Men fy fillern, tror jeg aldri har grudd meg så ille før, jeg "kjente" jo mange av jentene, men skummelt når du ikke er så flink i fotball. Heldigvis var Lene kjempe flink, som øvde med meg litt i starten! Det var superbjaaa, hehe :) Tenke seg til, så kom jeg meg helskinnet igjennom treninga  og det var faktsik veldig morsomt! Har to blå tær, til dere som lurer men det får gå! I morgen er det endelig fredag, er så deilig når uka går fort! Plutselig er det helg, og det er jo ikke noe som er bedre enn det! 
Fikk ikke tid til å ta noen bilder før jeg dro istad, så slenger med et bilde fra i sommer! Nå har jeg rykket opp fra å spille med jenter på 13 og opp til 16+, ikke så værst det, hehe:) 
Nora (til venstre på bildet) spilte også fotballkamp i dag, det råskinnet vant 4-3, flinke jenter det! hehe 

Vi snakkes imorgen, beste lesere! Lenge siden jeg har hørt fra dere :( men håper alt står bra til, vi snakkes imorgen! ♥

  • Dato:13.09.2012
  • Klokken:22:41
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits