mmmmintgrønn

Hei dere! Det er en stund siden sist, men dette er den eneste fridagen jeg har hatt til å klare å blogge ordentlig. Akkurat nå sitter jeg med engelsk, har mistet arket mitt så må begynne helt på nytt, buhu :( I tillegg har jeg øvd på historie fremføring som jeg skal ha imorgen.. Etterpå blir det Vampire Diaries, gleder meg! Har ikke sett på siden søndag, omg - hvordan overlever jeg! hah, neida. 

Til dere som lurer så driver jeg og laster opp svarene på spørsmålene på youtube nå, men det tar lenger tid enn forventet! Den kommer enten senere i kveld eller i morgen! Bare sånn at dere vet det så jobber jeg med saken! 


Elsker denne genseren såå mye! Den er så superfin, og elsker fargen! Mintgrønn er en så fin farge! ♥ Snakkes

  • Dato:19.09.2012
  • Klokken:19:46
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

random

Dato: 10.10.2012 Klokken: 22:31

ser ut som du har en liten knekk der ja... du kommer til å få skikkelig ryggsmerter om du fortsetter å tro at du er en modell på bloggen din just sayin

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits