for et år siden...

Jeg bladde gjennom arkivet mitt på bloggen, og for et år siden så var det sol på denne tiden! Jeg har på kjole, så sent liksom!! Er det mulig? Kjenner virkelig hvor mye jeg savner sommeren allerede.. Er ikke klar for å pakke meg inn i masse tykke klær, æsj... Det er ikke det at jeg ikke liker vinteren, den er kjempe fin og koselig + at jeg har jo bursdag må ikke glemme det. men jeg hater når det er så kaldt og bløtt og alt det der, det er ikke alltid like digg!

Idah har jeg ikke gjort så veldig mye egentlig, slappet av, sett litt på tv, spist mat, handlet, også har jeg øvelses kjørt med mamma. Wiho, bare 3 mnd igjen til jeg blir 17, haha.. I tillegg har jeg klart å bli sjuk men så flink som jeg er, så dro jeg på skolen! Halsen min er kjempe vond, og jeg har så og si spist repsils i hele dag - satser på å bli frisk så fort som mulig! har ikke tid til å være slapp  og sliten. 

  • Dato:27.09.2012
  • Klokken:22:53
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits