Gorgeous Curl Wand

ENDELIG kom pakken som jeg har ventet på såå lenge! Har ikke ord, for hvor glad jeg er for at krølltangen har kommet! Har ikke fått prøvd den ut enda, men det lover jeg at jeg skal! Den gamle krølltangen min er ganske ødelagt, og jeg kjøpte den i 2005 eller noe så den er ganske godt brukt. Jeg bestilte denne fra makestyle.no og service der er sinnsykt bra! Jeg ville ikke legge ut visa kortet mitt på nettet så jeg valgte å betale når jeg hentet pakken. Det blir noe dyrere, men jeg synes det var en lur løsning! hehe. 


Skal vise dere hvordan krøllene blir, vet ikke om det blir imorgen eller på søndag, men det kommer hvertfall! hvis det er noe dere lurer på så bare spør! :)

  • Dato:28.09.2012
  • Klokken:21:40
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

TineTeoline

Dato: 28.09.2012 Klokken: 21:51

Hærlig (:

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits