noen forslag?

Heii dere! Åh, jeg er super utslitt! Dagen idag har vært ekstremt lang.. Dro først på skolen, deretter på jobb og til slutt på trening. Det var kjempe slitsomt, og nå er jeg mega trøtt! Som dere ser så har jeg fremføring imorgen, så må være super opplagt! Har fått dilla på sangen jeg la ut i stad! OG vet dere hva??? jeg er på siste episode av vampire nå, og jeg kan jo ikke se den riktig ennå fordi det tar så utrolig lang tid før den kommer ut og det klarer jeg ikke vente på.. Gleder meg ille til sesong 4!!! 


Må finne en ny tv -serie å se,  noen som har noen forslag? Jeg er av den typen som liker drama, high school - dere vet sånn one tree hill, gossip girl ja også videre.  Noen tips til hva jeg kan se?♥♥

  • Dato:02.10.2012
  • Klokken:23:34
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Vicky

Dato: 03.10.2012 Klokken: 08:28

Du kan jo se på pretty little liars?

Silje

Dato: 03.10.2012 Klokken: 21:32

Glee?

Frustrete fruer?

The big bang theory?

Awkvard?

ingvill

Dato: 04.10.2012 Klokken: 08:59

Du kan se vampire på internett, sesong 4 kommer ut neste uke!!!!

marismestad

Dato: 04.10.2012 Klokken: 20:46

ingvill: Jaa, jeg vet! Gleder meg helt sykt.. men tar så utrolig lang tid mellom hver gang, så det blir hardt.. haha!!! :)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits