en god start på ferien

På søndag slappet Hanne og jeg bare av, kjøpte masse godis  og så på tidenes søteste film! Det var såå kos, dagen etterpå sto vi opp i ti tiden, spise en fort frokost før vi dro for å trene! Og gud, så sliten jeg ble.. Etter en hard økt, skulle vi videre for å gå orientering i skogen.. og herregud, vi gikk rundt i 2 timer for å finne noen stygge poster.. Hanne har test idag, så vi måtte øve oss, men ihvertfall etter det dro vi endelig hjem. Etter vi hadde dusjet og fikset oss, dro vi til Andres for å spise middag der, det var deilig! og det ble en tidlig kveld på både Hanne og meg! hehe. Kan vel egentlig si at dette var en bra start på ferien!! :)  


Har forresten begynt å se på Pretty Little Liars - det er ikke det samme som Vampire, men det går er forresten bare 2 dager igjen!!!! WÆÆÆ, gleder meg! har hele  2 episoder og se! Såå det blir bra! 

Nå er det ikke lenge før jeg skal på jobb, så vi snakkes kanskje senere idag! Ha en super tirsdag ♥

  • Dato:09.10.2012
  • Klokken:14:17
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar




marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits