En stk. sliten Mari

Hei dere! Da er ferien over og skolen igang igjen.. Trist å tenke på hvor fort uken egentlig gikk, men men det er ikke noe å få gjort noe med. Startet dagen med fremlegg i sosiologi, og hadde deretter engelsk og norsk. Da jeg kom hjem fra skolen begynte jeg å øve på økonomi prøven som jeg har imorgen, sykt vanskelig og gruer meg såå ille :( ønsk meg masse lykke til , trenger det! Så er ganske stressa og sliten etter en lang mandag, med mye øving, tall i alle retninger, og i tillegg spansk. Nå skal det bli veldig godt med senga, hehe snakkes imorgen søte! Håper dere har hatt en fin dag! :)


Har ikke rukket å ta bilder idag, haha og ferien er liksom over og jeg er allerede utslitt.. Men dere vet lærere de venter ikke, nå er det fullt kjør igjen! 

God natt alle sammen, sov godt! ♥

  • Dato:15.10.2012
  • Klokken:22:58
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits