I care to much, that's the problem

Hei alle! Beklager for at det blir så mye kveldsblogging,men jeg har rett og slett ikke tid noe før. Dagen i dag har vært lang, men kom meg igjennom den! Prøven i økonomi gikk helt greit, gjorde mitt beste så da er det bare å håpe på en bra karakter. Var også en tur på jobb, før jeg dro på trening. Har sinnsykt vondt i den ene tåa mi, den verker og er mega vond.. :( men det går vel over, håper jeg! Nå er jeg skikkelig trøtt og klar for sengen!!

I morgen har jeg treningsfri og ingen lekser som jeg vet om enda, så da blir det masse blogging! Noen forslag? :)

Håper dere har hatt en herlig tirsdag! Snakkes♥ 

  • Dato:16.10.2012
  • Klokken:23:36
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Anonym

Dato: 17.10.2012 Klokken: 07:45

Kan du ikke vise bilder av deg og vennene dine? eller hvordan du har forandret deg i løpet av tiden? fortelle hva din lidenskap er eller noe sånt? hadde vært morsomt.

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits