Bathroom girl

Hei dere! Dagen i dag har vært kjempe avslappende, hadde egentlig planer om å sove etter skolen, men så hjalp jeg mamma med å male istedenfor, hehe. Etter det spiste vi litt, før vi tok oss en biltur til Årnes, det var snilt av mammaen min å kjøre med meg. Vi stopper for å se på noen jeg kjenner, før vi tok bilen videre og dro hjem. Lovet dere masse blogging, men fikk visst masse annet å gjøre. Har fått et tips til hva jeg kan blogge om, så da skal jeg gjøre mitt beste til det! 

Haha, dere tenker sikkert "Tar hun bilder på BADET??" haha, men jeg liker å være på badet, først å fremst fordi det er varmt og godt der, BATHROOM GIRL! hehe, de fleste som kjenner meg, vet at jeg trives veldig godt på badet! S M I I I L    T I L      K A M E R A E T : )

  • Dato:17.10.2012
  • Klokken:23:27
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

vodkasisters

Dato: 17.10.2012 Klokken: 23:38

oi du lignet på meg!

Sabina

Dato: 21.10.2012 Klokken: 13:17

sv: Jamen visst är det sant!

Superfin blogg, älskar headern! :)

marismestad

Dato: 21.10.2012 Klokken: 13:42

Sabina: aw, tusentakk:)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits