My passion

Dette innlegget ble litt langt - men håper det går! :)

Hele mitt liv, har håndball vært min store lidenskap. Helt siden jeg var 7 år, har jeg hatt en ball i hånden, og tilbragt tusenvis av timer i en svett håndballhall, noe jeg har likt veldig godt og veldig lenge. Jeg har spilt for Skarnes nesten hele mitt liv, så da jeg gikk over til Kongsvinger, føltes det veldig rart og ikke minst annerledes. ALT forandret seg, så altfor fort og ting ble ikke som før. Jeg har alltid elsket håndball, det har vært det stedet hvor jeg har fått slappet av, fått tankene vekk og gleden av å gjøre noe gøy.
De siste 5 månedene, har ikke håndballen vært den sammen og jeg har mistet lysten av å spille. Det er trist å tenke på, men jeg kan allikevel ikke noe for det. Jeg har dermed tatt en pause fra håndballen og håper at jeg en dag(forhåpentligvis ganske snart) finner tilbake gleden av å spille og at jeg kommer tilbake sterkere enn noen gang!

Siden jeg har lagt min første lidenskap på vent for en liten stund, betyr ikke det at jeg holder igjen av den grunn. Jeg ser stadig flere dører som åpner seg, og jeg håper jeg kan prøve ut mange nye ting, som jeg kanskje aldri ville, eller kunne prøvd ut tidligere.

You don't have to be the best to start, BUT you have to start to be the best.

  • Dato:18.10.2012
  • Klokken:00:12
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits