Endelig fredag

Hei dere:) Da er det endelig helg igjen, deilig at ukene går så fort som de gjør! Fredags kvelden er rett og slett drit god, og det beste er at jeg har fri hele helgen! Har ingen jobbing, verken i dag eller imorgen! Mamma, Nora og Siri har laget taco, så da vet man hvertfall at det er fredagskveld! 

Hadde en liten photoshoot istad, kjenner virkelig at det nærmer seg vinter... Det er iskald luft og det er ikke noe bedre uten jakke! hehe. Må nyte de siste dagene vi har igjen nå uten snø, for det virker som om snøen er rett rundt hjørnet!Dere hører nok fra meg litt senere ikveld! Men nå skal jeg hjelpe de andre med å dekke på, dere er verdens beste lesere! ♥♥ 

  • Dato:26.10.2012
  • Klokken:19:24
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

Dato: 26.10.2012 Klokken: 19:26

sup?

hva skjer i helgen ?

Sigurd

Dato: 26.10.2012 Klokken: 19:34

Så pen du er :D

Denice

Dato: 02.11.2012 Klokken: 15:18

Riktigt vacker!!

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits