Søndagstips

Hei alle sammen! I dag er det søndag og selv så synes jeg søndag er en kjedelig dag. Alt er stengt, og det virker som hele verden er inne og sover? i hvert fall her jeg bor. Selv om det er lite å finne på tenkte jeg allikevel og skrive ned noen forslag til hva man kan gjøre, og så lenge sola skinner og det ennå ikke er snø her, så er det fortsatt mange muligheter både inne og ute.

©       Slapp av. Søndagen er den dagen i uken hvor man kan nyte dagen, se på tv, drikke kakao og ikke gjøre noe og bare lade opp til uken som kommer.  


 

©       Bake. Hvis du har ingrediensene som skal til, er det jo bare å sette i gang og bake akkurat det du har lyst til. Det er lov å unne seg noe godt, spesielt når det er helg!

©       Se en film. Søndag er den perfekte dag for å se filmer, ingen forstyrrelser, ingenting du MÅ gjøre.. Hvis du ikke bare vil se en film, er søndag en perfekt dag for film maraton (Harry Potter, Pirates of the Carribbean, High School Musical, Camp Rock osv.)

©       Trene. Det slår aldri feil og dra på en søndagstur, enten du går deg en tur, tar deg en joggetur, løfter vekter, sykler osv. Alltid deilig og koble av med noe som er godt for helsen, og som klarner hodet.©       SPA. Ha et lite hjemme spa for deg selv, der du fikser på deg og får deg selv til å føle deg flott, det har alle godt av i blant.

©       Kino. Søndag er en fin dag og dra på kino, enten med familien, med venner eller kjæresten.
 

©       Vær sosial. Ikke sitt foran PC-en hele dagen, finn på noe gøy med venner eller familie, kle dere ut, lag show, spis middag sammen, spill et spill. Det er mye som er morsomt hvis vi bare tenker etter.
 

©       Photoshoot. Det slår aldri feil å ta litt bilder, uansett om du har blogg eller ikke er det minner som du alltid kan se tilbake til. 


©       Gjør lekser. Selv om jeg er imot lekser i helgen, er det aldri feil og se gjennom planen for uken og forberede seg litt. På den måten slipper du stress og mas i uken, hvis det dukker opp noe uanmeldt samme uke.

©       Vær med venner. Dra på besøk til noen du er glad i eller ikke har sett på lenge, det er både hyggelig og sosialt og du får noe godt ut av dagen.


Håper forslagene var brukbare, og at dere får en strålende søndagJ

 

  • Dato:28.10.2012
  • Klokken:12:38
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits