Søndagskos

Hei alle! Nå har jeg nettopp spist middag med familien, så nå er soffaen neste! Søndag er egentlig en skikkelig tv-dag med tanke på at det går såå mange bra tv program da! Nå skal jeg se på Tigerstaden, og som jeg gleder meg! Synes det ersåå morsomt, elsker det! Når det er ferdig tenker jeg at jeg setter på en film, men vet ikke helt hvilken, har dere noen forslag?

Dagen i dag har vært utrolig deilig. Sto opp spiste god frokost, så litt på tv før jeg dro på trening, og der møtte jeg Tommy! Alltid like hyggelig å treffe på den gutten, etter treningen dro jeg hjem og dusjet, ikke lenge etterpå dro vi på en liten biltur rundt - og gjett hvem som kjørte?!       J E G! hehe. Og da vi kom hjem begynte vi å lage mat. JA, det var så og si dagen kort fortalt! hehe.  
Har dere noen forslag til hvordan film jeg kan kose meg med ikveld? 

  • Dato:28.10.2012
  • Klokken:20:05
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits